Veel gestelde vragen

Hier treft u een overzicht van de meest gestelde vragen. Is uw vraag hiermee niet beantwoord? Stuurt u dan een e-mail naar: info@prestonpalace.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Ik wil een Preston Palace cadeaubon bestellen. Hoe regel ik dit?

  U kunt een cadeaubon telefonisch aanvragen bij de afdeling Reserveringen via telefoonnummer 0546-542121 of een mail sturen naar reserveringen@prestonpalace.nl. Mailt u uw complete gegevens (inclusief e-mail en telefoonnummer) en vermeld hierbij tevens de waarde van uw gewenste cadeaubon (een arrangement of een bedrag in euro's).

  Een cadeaubon kan ter waarde van een bepaald bedrag maar ook ter waarde van een dag- of avondarrangement. De cadeaubon is een jaar geldig en de ontvanger kan zelf een reservering plaatsen. 
  Het verzenden van de cadeaubon is gratis. 

  Geef een origineel cadeau, geef een arrangement van Preston Palace cadeau! Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!

 • Iemand in ons gezelschap heeft wat te vieren. Heeft u een leuk idee om wat extra’s te doen?

  Wilt u iemand in het zonnetje te zetten tijdens het verblijf of wilt u uzelf trakteren op iets extra's? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

  Versierservice. Wij versieren de hotelkamer van de jarige of jubilaris voor u! Deze versierservice bestaat uit een slinger boven het bed, ballonnen met serpentines op het bed en een gepersonaliseerde felicitatiekaart (A3). De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per kamer en kunt u bij uw online boeking toevoegen of aanvragen bij uw telefonische boeking. Met één druk op de knop hangen wij de slingers voor u op. 

  Wellness. Trakteer uzelf of een ander en geniet van een ontspannende behandeling in onze wellness. Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse massage's, rhassoul sessies en zithammam.
  Kijkt u voor de mogelijkheden en tarieven op https://www.prestonpalace.nl/wellness

  A la Carte dineren. De buffetten in het Hotelrestaurant en uitgaanscentrum zijn inbegrepen tijdens uw verblijf. Wenst u echter van een heerlijke a la carte te te genieten dan bieden wij de volgende mogelijkheden:
  Familierestaurant de Piri Piri. Voor een toeslag van € 7,50 p.p. geniet u van een 3-gangen menu. Drankjes zijn onbeperkt inbegrepen.
  Bistro de Heerlijkheid. Voor een toeslag van € 12,50 p.p. geniet u hier van een 4-gangen menu. Drankjes zijn onbeperkt inbegrepen.

  Romantisch pakket. Verras uw geliefde! Boek een romantische verrassing met persoonlijke boodschap op uw hotelkamer. Het romantisch pakket bestaat uit een roos op bed, heerlijke chocolade, gepersonaliseerde romantische kaart (A3) en champagne voor 2! De kosten bedragen € 22,50 per romantisch pakket/per kamer.


  Een champagneontbijt. Voor € 15,00 per persoon (minimaal 2 personen) bezorgen wij een rijkelijk champagneontbijt op de kamer. Een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, beleg, eitjes, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een fles champagne. U geeft zelf aan op welk tijdstip u dit ontbijt wilt ontvangen. Als dat niet feestelijk wakker worden is!

  Een fles champagne of wijn. Op uw verzoek plaatsen wij een fles champagne (75cl. € 95,00 of 37,5 cl. € 55,00), Franse mousserende wijn (75cl. € 9,00) of wijn (75cl. € 13,00) met glazen op de kamer.

  Een taart bestellen. Voor € 2,50 per persoon kunt u een taart met opschrift bestellen. Deze kunt u met uw gezelschap nuttigen in de koffiecorner of in het restaurant.

  Bloemen bestellen en laten bezorgen. Via uw eigen Fleurop in de buurt of via www.fleurop.nl/DirectBestellen kunt u bloemen bestellen. U kunt ze laten bezorgen o.v.v. het reserveringsnummer en wij plaatsen de bloemen graag voor u op de gewenste kamer.

  Uw arrangement verlengen: Uw verblijf is ten einde en u kunt geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Wel bieden wij de mogelijkheid om uw hotelarrangement tegen een voordelige prijs te verlengen.
  Een verlenging tot 14:00 uur kost € 17,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
  Een verlenging tot 18:00 uur kost € 37,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur. De hotelkamer is in beide gevallen tot uiterlijk 11:00 uur beschikbaar. U kunt uw bagage stallen in een onbewaakte ruimte.
  Tegen bijbetaling van € 17,50 per persoon, kunt u vanaf 12:00 uur op de dag van aankomst van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij u ook op een heerlijke lunch.

  Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!
  Wilt u gebruik maken van één van bovengenoemde mogelijkheden? Reserveer dan telefonisch bij de afdeling Customer service via 0546-542121. Ook voor meer informatie kunt u bij deze afdeling terecht.

   

 • Mogen we tijdens een vrijgezellenfeest verkleed komen?

  Bij Preston Palace mag u als onze gewaardeerde gast rekenen op een gastvrij, gezellig, respectvol en bovenal veilig all-inclusive arrangement. Om dat te blijven bieden zijn er huisregels opgesteld. Zo geldt ook de regel dat verkleedpartijen niet zijn toegestaan. Dat zou immers leiden tot een te nadrukkelijke aanwezigheid van een gezelschap. Het voegt daarnaast niets toe aan de algehele goede sfeer en kan zelfs als hinderlijk worden ervaren door andere gasten. Om dit te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk doch dringend, hoe feestelijk de reden ook is, u niet te verkleden tijdens uw verblijf. Zo geniet iedereen onbezorgd bij Preston Palace. Hartelijk dank voor uw begrip.

 • Is het ook mogelijk om alleen logies te boeken?

  Preston Palace heeft een all-inclusive formule. Hierdoor is het niet mogelijk om alleen logies te reserveren.

 • Ik wil graag online reserveren, maar ik heb geen geldige creditcard of Ideal mogelijkheid. Is contant betalen bij aankomst een mogelijkheid?

  Dit is afhankelijk van de periode tussen boekingsdatum en uw aankomstdatum. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

  U dient aan het einde van uw online reservering direct uw betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen.
  U kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om uw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

  De reserveringskosten voor een boeking zijn € 10,00 per boeking.

 • Als ik om 11:00 uur uitcheck, mag ik dan nog de hele dag gebruikmaken van alle faciliteiten?

  Uw arrangement eindigt om 11:00 uur. U kunt dan geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Wel bieden wij de mogelijkheid om uw hotelarrangement tegen een voordelige prijs te verlengen.

  Een verlenging tot 14:00 uur kost € 17,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
  Een verlenging tot 18:00 uur kost € 37,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
  De hotelkamer is uiterlijk tot 11:00 uur beschikbaar. U kunt uw bagage stallen in een onbewaakte ruimte. 

 • Vanaf 15:00 uur kan ik inchecken voor de hotelkamer. Mag ik al vroeger gebruikmaken van de faciliteiten?

  Uw arrangement begint om 15:00 uur. Tegen bijbetaling van € 17,50 per persoon, kunt u vanaf 12:00 uur van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij u ook op een heerlijke lunch. De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

 • Wordt er bij de buffetten rekening gehouden met allergie, dieet of geloofsovertuiging?

  De buffetten in het hotelrestaurant en uitgaanscentrum zijn met zorg samengesteld. Wij weten veel van de ingrediënten en bereiding van de gerechten, echter kunnen wij u geen 100% garantie geven over de aan/afwezigheid van allergenen.

  Geeft u daarom bij boeking uw dieetwensen (zoals bijvoorbeeld een glutenvrije-, gistvrije-, lactosevrije- of een vegetarische levenstijl) alvast door aan de afdeling Reserveringen en meldt u zich, ten tijde van uw verblijf, bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor u. 

  Tip van de Chef:
  Reserveer een á la carte diner in Bistro de Heerlijkheid of familierestaurant de Piri Piri (kleine toeslag p.p. voor persoonlijke bediening, goede service voor allergie, dieet of geloofsovertuiging).

 • Is er openbaar vervoer van het station in Almelo naar Preston Palace?

  Vanaf centraal station Almelo kunt u met de bus naar Preston Palace. U neemt lijn 51 richting Hengelo. U stapt uit op de Violierstraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Preston Palace. U kunt ook een (trein) taxi nemen. Deze staan voor de stationshal.

 • Is er fietsverhuur mogelijk en is er een fietsenstalling?

  Gedurende uw verblijf kunt u een fiets of E-bike huren. Informatie over tarieven van fietsverhuur kunt u verkrijgen bij de Toeristische informatiebalie en bij de hotelreceptie.

  Op het terrein is een overdekte (onbewaakte) fietsenstalling. Hier kunt u uw fiets stallen tijdens uw verblijf. Tevens zijn hier diverse oplaadpunten voor de E-bike.

 • Wat is het rookbeleid in Preston Palace?

  Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten en op de aangegeven locaties binnen mag gerookt worden. Op het terras bij het hotelrestaurant en het terras bij The Loc '6313' is tevens een rookvrij gedeelte. Het is niet toegestaan om supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace, behalve op de aangewezen rookplekken.

 • Heeft u ook grotere kamers voor vier of zes personen?

  Preston Palace heeft naast twee persoonskamers ook drie, vier, vijf of zes persoons kamers.

  De drie en vier persoons kamers bestaan uit een 2-persoonsbed en een stapelbed. Deze vier persoons kamers kunnen door drie of vier personen worden bezet.

  De zes persoons kamers bestaan uit een kamer met een 2-persoons bed en een aparte kamer met twee stapelbedden. Deze zes persoons kamers kunnen door vijf of zes personen worden bezet.

 • Hoe laat sluit het uitgaanscentrum?

  De laatste ronde is om 00:45 uur. Het uitgaanscentrum van Preston Palace sluit om 01:00 uur. Besluit u hierna nog gebruik te maken van uitgaanscentra in de regio? In dat geval bent u, in verband met de nachtrust van onze overige hotelgasten, weer welkom bij Preston Palace vanaf 08:00.

 • Zijn huisdieren toegestaan?

  Nee. Huisdieren zijn niet toegestaan in Preston Palace. Met uitzondering van assistentiehonden. Assistentiehonden zijn (sinds 14 juli 2016) wettelijk verplicht toegestaan in alle openbare ruimten. Ook bij Preston Palace, met uitzondering van het zwemwater in het zwem- en saunaparadijs. 

 • Is er extra vermaak voor de kinderen?

  De spelotheek is dagelijks geopend, deze is geschikt voor kindjes tot en met 7 jaar. Hier kunnen kinderen ravotten op het springkussen en lekker spelen op de toestellen. Hier worden op bepaalde tijden patatjes en poffertjes bereid.

  Tevens is de indoor-kermis elke avond geopend, deze biedt faciliteiten voor kinderen vanaf ca. 9 jaar (afhankelijk van de lengte). Kinderen zonder begeleiding hebben vanaf 14 jaar toegang tot de indoor-kermis (legitimatie verplicht).

  Het vrolijke animatieteam is er speciaal voor de jongste gasten! Tijdens de vakantiearrangementen is er een uitgebreid programma zoals koekjes bakken, kinderdisco of een spannende speurtocht voor de kleintjes. Wie weet ontmoet je Preston of Alice de Beer... Wekelijks wordt een afwisselend programma afgestemd op het aantal gasten. Informeer bij aankomst naar het programma en de openingstijden.


 • Ik wil een arrangement reserveren dat afwijkt van uw standaard arrangementen. Is dit ook mogelijk?

  In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of via reserveringen@prestonpalace.nl.

 • Kan ik een bowlingbaan of een bioscoopkaartje vooraf reserveren?

  Reserveren voor de bioscoop kan ter plaatse bij de hotelreceptie. De bowlingbanen en andere spelfaciliteiten zijn niet te reserveren, dit gaat op basis van beschikbaarheid.

 • Is er voldoende parkeergelegenheid en is dit gratis?

  Preston Palace beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
  Hier parkeren kost dus niets! Dit is inbegrepen bij het all-in tarief. Parkeren is op eigen risico.

 • Kan ik gratis gebruikmaken van (draadloos) internet?

   Ja! Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van draadloos internet (WiFi) op de volgende locaties in Preston Palace:

  - Hotelkamers,
  - Receptiehal,
  - Koffiecorner,
  - Preston Hall,
  - De Deel,
  - Biljartzaal, en
  - Vergaderzalen.

  Kies voor het netwerk 'Preston Palace Gasten'. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar uw internet browser. Indien u akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijgt u gratis toegang tot het internet.

  Traditionele desktop mail applicaties zoals Outlook kunnen mogelijk, in verband met de hoge beveiligingsgraad binnen Preston Palace, niet werken. Wij adviseren om Webmail te gebruiken. 

 • Kunnen wij bij onze boeking een bepaalde voorkeur aangeven voor de ligging van onze hotelkamer?

  Wij proberen onze gasten zo veel mogelijk bij elkaar in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Het kameraanbod is in de loop van de tijd flink vernieuwd qua inrichting, indeling en type hotelkamers. Preston Palace heeft 318 kamers in diverse types en groottes verspreid over maar liefst 10 vleugels. Hierdoor is het onmogelijk om aan alle wensen van onze gasten te voldoen. Uiteraard houden wij rekening met gasten die om medische redenen een bepaalde kamer wensen (zoals slecht ter been, invalide, rolstoelgebruiker, etc). Vanzelfsprekend brengen wij hiervoor geen kosten in rekening. 

  Essentie:

  Heeft u geen medische reden, maar is uw wens, qua ligging van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor uw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Voorbeelden van een essentie zijn: Ligging op een bepaalde etage, achterin of voorin de gang, achterzijde of voorzijde van het gebouw, kamer met balkon of dichtbij de lift. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren indien wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houdt u er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor € 25,00 per reservering. Een essentie is mogelijk tot maximaal drie hotelkamers. 

 • Zijn er kluisjes?

  Op alle hotelkamers zijn kluisjes aanwezig.

   

 • Zijn er handdoeken op de hotelkamer?

  Dagelijks krijgt u een grote en een kleine handdoek op de kamer voor het douchen, wij verstrekken geen washandjes.
  Tevens adviseren wij u, zelf een badlaken mee te nemen voor het subtropisch zwemparadijs en de wellness. 

 • Is er een föhn op de hotelkamer?

  Op alle hotelkamers is een föhn aanwezig.

 • Ik wil wel online reserveren maar liever betalen bij aankomst. Kan dit?

  Dit is afhankelijk van de periode tussen de boekingsdatum en aankomstdatum. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

  U dient aan het einde van uw online reservering direct uw betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen.
  U kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om uw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

  De reserveringskosten voor een boeking zijn € 10,00 per boeking.

 • Een hotelarrangement is all-inclusive, maar wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

  Tijdens uw verblijf is het onderstaande bij de prijs inbegrepen:

  • Accommodatie naar keuze (inclusief gratis draadloos internet). U verblijft op een Classic of Royal kamer. U kunt ook kiezen voor een van onze luxe Suites.
  • Eten en drinken (zowel binnen-, als buitenlands gedestilleerde dranken) is inclusief tijdens uw verblijf,
  • Spelfaciliteiten, zoals bowlen, midgetgolf, snooker en biljart,
  • Toegang tot de indoor-kermis,
  • Toegang tot de bioscoop,
  • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels,
  • Spelotheek voor kinderen van 3 t/m 7 jaar,
  • Elke avond entertainment, en
  • Parkeren.

  Uw hotelarrangement begint op de aankomstdag om 15:00 uur en eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur.
  Tegen bijbetaling kunt u vroeger aankomen (voor 15:00 uur) of langer verblijven (na 11:00 uur).
  Tijdens deze vervroeging of verlenging maakt u gebruik van de faciliteiten in ons uitgaanscentrum (met uitzondering van uw hotelkamer).

 • Hoe weet ik of er hotelkamers beschikbaar zijn?

  Wanneer u in de menubalk 'Overnachten' gaat staan, ziet u een veld met het item 'Beschikbaarheid & Prijzen'.
  Als u dit item aanklikt, verschijnt er op uw pagina een kalender met beschikbare data.
  Selecteer vervolgens in deze kalender uw gewenste aankomstdatum, aantal nachten en aantal personen.
  Vervolgens worden alle beschikbare arrangementen en prijzen getoond.
  Klik op de prijs in de kalender en 'Uw boeking' wordt aan de rechterzijde getoond.
  Wilt u dit definitief reserveren? Klik dan op 'Boek nu' en u gaat naar de vervolgstappen om het definitief reserveren. 

  Het kan voorkomen dat uw voorkeur niet beschikbaar is op onze website. Wij raden u aan om telefonisch contact op te nemen met de afdeling Reserveringen via tel: 0546-542121 voor meer informatie. Ook voor overige vragen over de beschikbaarheid van kamers kun u hier terecht.

 • Moet ik extra handdoeken meenemen voor het zwemparadijs?

  Dagelijks krijgt u een grote en een kleine handdoek op de hotelkamer voor het douchen.
  Voor het subtropisch zwemparadijs adviseren wij u uw eigen handdoek/badlaken mee te nemen.

 • Hanteert Preston Palace huisregels?

  Ja, Preston Palace hanteert huis- en gedragsregels. 

  De (huis)regels zijn hier vermeld en op deze website onder het kopje 'Over ons'. Online boekingen kunnen zelfs niet gemaakt worden indien niet akkoord wordt gegaan met de huisregels. Het stellen en vervolgens toepassen van deze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van onze gewaardeerde gasten die wij dagelijks mogen ontvangen voor een aangenaam arrangement in Preston Palace.   

   

 • Heeft u ook luxe hotelkamers?

  Preston Palace beschikt over diverse type hotelkamers. Gaat u voor comfortabel, royaal of pure luxe? Wordt het de Classic of Royal hotelkamer of boekt u de romantische Suite?

  Classic hotelkamer
  De Classic kamers zijn sfeervol en modern ingericht en bieden alles voor een prettig verblijf. De kamer is voorzien van boxsprings, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi en heeft een pvc vloer.

  Royal hotelkamer
  Echt genieten doet u in onze Royal kamers. Deze kamers hebben een sfeervolle uitstraling en bieden meer ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 47 inch flatscreen televisie, minibar (leeg) gratis wifi en heeft een pvc vloer.

  Suite
  Deze prachtige Suite biedt u luxe, ruimte en optimaal comfort. Uiteraard treft u hier een KingSize bed, ervaart u pure wellness in de luxe badkamer met stortdouche en bubbelbad/whirlpool met jetstreams, toilet, dubbele wastafel en föhn. Tevens beschikt deze royale hotelkamer over een bureau, een gezellig zitje, 55 inch flatscreen televisie, goed gevulde minibar, koffiemachine, kluisje, telefoon en gratis wifi.

 • Hanteert Preston Palace kledingvoorschriften?

  Ja, Preston Palace hanteert kledingvoorschriften.

  Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs. Uitgaan blijft immers een bijzondere ervaring. Door dit te benadrukken stellen wij gepaste kleding zeer op prijs. Wat is wel of juist niet gepast? Om misverstanden te voorkomen geven wij enkele voorschriften aan: Voetbalshirts, afgeknipte broeken, hoofddeksels, sportkleding, badslippers e.d. zijn niet toegestaan. Bij heren kunnen wij, zeker in het hotelrestaurant, zogenaamde tanktops of mouwloze shirts evenmin waarderen. Daarnaast is het niet toegestaan om u in badkleding/badjassen buiten het zwemparadijs te begeven. In het zwemparadijs zijn voldoende kleedruimtes aanwezig.

 • Zijn er kamers met airconditioning?

  Op alle Suites en op de Classic hotelkamers op de vierde etage is airconditioning aanwezig. Indien een dergelijke hotelkamer uw voorkeur geniet, kunt u dit tijdens uw boeking met een essentie aanvragen. Het is op overige hotelkamers wel mogelijk om een ventilator te huren bij aankomst (let op: er zijn er maar een beperkt aantal beschikbaar). Ook is het mogelijk om een eigen ventilator mee te nemen.

  Essentie:

  Is uw wens, qua ligging of specifieke faciliteit van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor uw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren als wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houdt u er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt. Wij vragen hiervoor € 25,00 per reservering.

 • Zijn er nog acties, aanbiedingen of last minutes?

  Alle actuele acties en last minutes worden getoond op de homepage onder de kopjes acties en last minutes. Deze aanbiedingen worden op zeer korte termijn uitgegeven en onze medewerkers kunnen vooruit niet zeggen of er een aanbieding komt voor een bepaalde periode.
  Wij adviseren u onze website www.prestonpalace.nl veelvuldig te raadplegen, hier staan (indien aanwezig) alle aanbiedingen op vermeld. Zo blijft u altijd op de hoogte!

 • Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

  U kunt tot een week na uw reservering nog een annuleringsverzekering afsluiten. De kosten van een annuleringsverzekering zijn 4,85% van het totaalbedrag plus € 5,- administratiekosten.

 • Tot welke leeftijd geldt de kinderkorting?

  Kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen € 15,00 per nacht. Dat is inclusief het gebruik van babypakket en kinderbedje op de hotelkamer. Het babypakket bestaat uit een aankleedkussen, luier-emmer en een leuke verrassing voor de baby.

  Tijdelijke uniekehotel  kinderkortingsactie! 
  Kids van 3 t/m 17 jaar: 50% korting! 
  En geen online boekingskosten. Boek snel!

  Voorwaarden: 
  - Geldig voor nieuwe hotelboekingen gemaakt in de periode van 15 mei 2018 t/m 31 januari 2019
  - Uitsluitend geldig voor hotelovernachtingen 
  - Kinderen van 3 t/m 17 jaar 50% korting, mits zij verblijven op de kamer van hun ouders
  - Reeds gemaakte boekingen worden niet gerestitueerdKinderen van 3 t/m 10 jaar ontvangen 50% korting op het arrangement, mits ze bij de ouders op de kamers slapen.

  Voor de dag- en avondarrangementen en voor het zwemparadijs zijn de kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen in het leeftijd van 3 t/m 10 jaar ontvangen 50% korting. Vanaf 11 jaar wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

 • Op Marktplaats worden wel eens arrangementen aangeboden, zijn die ook van Preston Palace?

  Nee, Preston Palace biedt geen arrangementen of vouchers aan via Marktplaats of soortgelijke websites. Met enige regelmaat worden wij zelfs geconfronteerd met mensen, die opgelicht zijn door verkopers van fictieve arrangementen. Helaas kan Preston Palace daar niets aan doen. Wij adviseren u dan ook altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren, zo loopt u geen enkel risico!

 • Wat is de minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace?

  De minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace is 18 jaar. De hoofdboeker (degene die de boeking maakt) moet minimaal 18 jaar zijn. De gasten die hij/zij meeneemt mogen dan wél minderjarig zijn.

 • Heeft Preston Palace A-merken in het all-inclusive aanbod?

  Absoluut, kwaliteit komt op de eerste plaats bij Preston Palace. Wij werken alleen met A-merken om u de allerbeste kwaliteit te bieden!

  Naast de dagelijkse verse leveringen van de bakker, groenteboer en slager staat hier een beperkt overzicht van het ruime assortiment A-merken: Grolsch, Lipton Ice Tea, Pepsi Cola, Sisi, 7-Up, Tonic (Royal Club), Sourcy, Rivella, Mora, Welten snacks, Van Lieshout snacks, De Bourgondiër, Bailey's, Johnnie Walker, Oetker, Koopmans, Chocomel, Fristi, Optimel, Melkunie, Heinz, Honig, De Ruÿter, Wijko, Liqor43, Bols, Hoppe, Passoa, Coebergh Bessen, Jägermeister, Famous Grouse, Jim Beam, Pisang Ambon, Maggi, Chef, Nestlé, Knorr, Unox, Carte D'Or, Conimex, Becel, Blue Band, Ola, etc., etc.

 • Zijn er speciale regels voor het hotelrestaurant?

  Uiteraard gelden de (huis)regels ook in ons hotelrestaurant.

  Ter verduidelijking dan wel aanvulling van de huisregels die reeds bekend zijn, kunnen wij het erg waarderen wanneer onze gasten correct gekleed, gebruik maken van ons hotelrestaurant. Gelieve bijvoorbeeld geen sport tenues. Ook waarderen wij het zeer wanneer gasten niet meer van de buffetten gebruiken dan hetgeen ze daadwerkelijk wensen te nuttigen.

  Wellicht ten overvloede, maar veiligheid staat uiteraard vaak aan de kern van onze (huis)regels. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zelf tafels aan elkaar te schuiven. Dit hindert de effectiviteit van looppaden, kan daarmee frustraties bij overige gasten opleveren en mogelijk zelfs een gevaar zijn bij calamiteiten.

  Bij onduidelijkheden, of voor specifieke wensen, kunt u altijd vragen aan onze medewerkers. Zij vertellen u graag wat mogelijk is.

 • Is het mogelijk als zwembadgast om tijdens een zwembadbezoek het terrein te verlaten?

  Nee, mede om fraude te voorkomen is het niet toegestaan om het terrein te verlaten en later, zonder opnieuw te betalen, weer te komen.

 • Is het aanbod in het weekend anders dan tijdens de midweek?

  Een verblijf in Preston Palace is altijd all-inclusive en prima verzorgd. Toch zit er wel een verschil in het aanbod in de weekenden (vrijdag/zaterdag) en de midweken (zondag t/m donderdag).

  Wij bieden elke dag een uitgebreid ontbijt-/lunchbuffet en een dinerbuffet in ons hotelrestaurant, de Koffiecorner is geopend voor koffie en gebak, diverse spelfaciliteiten, de Centrale Bar vanaf 10:00 uur, de indoor-kermis dagelijks vanaf 19.00 uur en het zwemparadijs dagelijks van 09:00 - 22:00 uur. Daarbij bieden wij elke avond entertainment en in de loop van de avond openen wij enkele barretjes in de barstraat.  

  Het aanbod in de weekenden is qua entertainment en extra buffetten in het uitgaanscentrum nóg uitgebreider dan in de midweek. Het tarief van de weekenden ligt daarom ook doorgaans hoger. Op vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag zijn er diverse buffetten in het uitgaanscentrum extra geopend, bieden wij extra entertainment en zijn er regelmatig bekende artiesten.

 • Waarom heeft het subtropisch zwemparadijs geen glijbaan?

  Preston Palace wil graag een bijzondere sfeer en rust creëren in het subtropisch zwemparadijs. Het subtropisch zwemparadijs is niet vergelijkbaar met een standaard recreatiebad. Een glijbaan past niet in de bijzondere sfeer van het zwemparadijs. Er is overigens wel een kleine glijbaan in het kinderbad. 

 • Hanteert Preston Palace korting voor senioren?

  Bent u 55 jaar of ouder? Dan krijgt u tijdens bepaalde midweken korting op uw hotelarrangement. Dit gaat buiten vakanties, feestdagen, weekenden, last-minutes en aanbiedingen om. Dan hanteert Preston Palace namelijk een transparante en aantrekkelijke prijs voor iedereen, ongeacht leeftijd! Zo krijgt elke gast, op elk moment van ons altijd de beste prijs aangeboden.

 • Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace. Wat bedoelt u hiermee?

  Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace.

  Dat wil zeggen dat u bij Preston Palace altijd het laagste tarief betaalt, in vergelijking met eventueel andere boekingssites die soms ook enkele arrangementen van Preston Palace aanbieden. Externe partijen hanteren immers commissie die aan u, de consument, worden doorberekend. Daarom is het verstandig om altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren. Onze tarieven kunnen overigens wel fluctueren, dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod op dat moment.

 • Is Preston Palace rolstoelvriendelijk?

  Preston Palace is rolstoelvriendelijk en wij geven u in het onderstaande antwoord zoveel mogelijk informatie over ons hotel en uitgaanscentrum. Wilt u na het lezen de situatie toch graag vooraf persoonlijk komen bekijken, dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

  Vrijwel het gehele gebouw is drempelvrij en er zijn drie liften om de diverse etages met hotelkamers te bereiken. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in het hotelrestaurant, het uitgaanscentrum en in het subtropisch zwemparadijs.

  Preston Palace beschikt over 8 mindervalide hotelkamers (type Classic). In deze hotelkamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat u makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim, zonder drempels of douchebak. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een douchestoel. De wastafel is verlaagd zodat u er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De bedden zijn 60 cm hoog. Via ons kunt u een toiletverhoger en beugels in de badkamer aanvragen. Eventuele overige hulpstukken kunt u ook via uw eigen zorginstelling bestellen, evenals verpleging dient u ook zelf te regelen. Bij boeking dient u aan te geven dat u gebruik wil maken van een mindervalide hotelkamer. Een mindervalide hotelkamer is uitsluitend telefonisch te reserveren via telefoonnummer 0546-542121.

  Het nieuwe hotelrestaurant is voorzien van brede gangpaden tussen de tafels en bij het buffet. U kunt zich zo gemakkelijk voortbewegen door het gehele restaurant. Ook hier is een toilet voor mindervaliden aanwezig. Wanneer u door uw fysieke beperking een tafel dichtbij het buffet wenst, kunt u ter plaatse via de hotelreceptie een tafel reserveren in het hotelrestaurant.

  De Koffiecorner en Preston Hall zijn drempelvrij. In het uitgaanscentrum zijn getegelde paden aangelegd, met een kleine afstap naar de zitjes en de spelfaciliteiten zoals naar de snooker- en biljarttafels. Deze zijn goed toegankelijk. Bij de midgetgolf is een afstapje en een beperkte ruimte bij de midgetgolfbanen. De bowlingbanen zijn gesitueerd in een oude mijnschacht en liggen op een verhoging van drie treden. Eenmaal bij de bowlingbanen kunt u weer plaatsnemen in uw rolstoel en zijn de bowlingbanen goed te gebruiken vanuit uw rolstoel. Tevens is er ter plaatse een speciaal rek verkrijgbaar om het bowlen nog gemakkelijker maken.

  In de indoor-kermis liggen de botsauto's op de eerste verdieping, enkel toegankelijk met een trap. De overige attracties liggen op de begane grond. Voordat u deze attracties (zoals Octopus, Energy Storm) betreedt, is er een kleine opstap om in de betreffende attractie plaats te nemen.

  Het subtropisch zwemparadijs is toegankelijk middels een royale toegang bij de zwembadreceptie. Ook hier is een mindervalide toilet aanwezig met ruime omkleedruimte. Het bad is toegankelijk door middel van een brede trap met leuning. Bij de whirlpools, sauna en stoombad is een opstap. 

 • Zijn selfiesticks toegestaan bij Preston Palace?

  Nee. Net als bijvoorbeeld vele festivals, pretparken, musea, concerten en evenementen, staat ook Preston Palace het bezit en gebruik van selfiesticks niet toe. Onzorgvuldig met dergelijke metalen stokken in het rond zwaaien kan hinderlijk zijn voor andere gasten en daarmee de sfeer negatief beïnvloeden. In onder meer de indoor kermis kan het zelfs groot gevaar opleveren wanneer een dergelijke selfiestick verstrikt raakt in de mechaniek van de attracties. Selfiesticks zijn dus niet toegestaan bij Preston Palace.

 • Heeft u ook mindervalide hotelkamers?

  Preston Palace beschikt over 8 mindervalide kamers (type Classic). In deze kamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat u makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim, zonder drempels of douchebak. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een douche stoel. De wastafel is verlaagd zodat u er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De bedden zijn 60 cm hoog. Eventuele hulpstukken kunt u via de thuiszorg bestellen. Bij reservering dient u aan te geven dat u gebruik wil maken van een mindervalide kamer. Een mindervalide kamer is uitsluitend telefonisch te reserveren.

  Preston Palace is geheel rolstoelvriendelijk, het gehele gebouw is drempelvrij. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in zowel het uitgaanscentrum als in het zwemparadijs.

 • Heeft Preston Palace een nieuw restaurant?

  Dat klopt! Het voormalige hotelrestaurant van Preston Palace is volledig vergroot en vernieuwd. Het eindresultaat is een verfrissend, modern en groot restaurant, waarbij een ultieme huiskamersfeer is gecreëerd. Het is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Zo geniet u als hotelgast nog meer van het uitgebreide ontbijt-, lunch- en dinerbuffet.

 • Zijn hoverboards toegestaan bij Preston Palace?

  Nee, hoverboards zijn niet toegestaan bij Preston Palace. Het onzorgvuldig besturen en de snelheid van een hoverboard kan hinderlijk en gevaarlijk zijn voor andere gasten en daarmee de sfeer negatief beïnvloeden.

 • Ik ben iets kwijt/vergeten! Wat nu?

  U heeft genoten van een heerlijk arrangement in Preston Palace. Eenmaal thuis beseft u dat u iets bent vergeten of verloren. Niet handig, maar het kan de beste overkomen! Via deze link kunt u het 'Gevonden voorwerpen formulier' invullen. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten of het is gevonden.

 • Onze baby gaat mee op vakantie. Wat kost dat?

  Preston Palace, u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Uw eerste all-inclusive vakantie is spannend en nieuw. Maar wees gerust: ook voor uw eerste vakantie met de baby is Preston Palace 'the place to be'. 

  Wat zijn de kosten voor baby's, kinderen t/m 10 jaar en vanaf 11 jaar: 
  Baby's/kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen € 15,00 per nacht. Dat is inclusief het gebruik van babypakket en kinderbedje op de hotelkamer. Het babypakket bestaat uit een aankleedkussen, luier-emmer en een leuke verrassing voor de baby.

  Tijdelijke unieke kinderkortingsactie! 
  Kids van 3 t/m 17 jaar: 50% korting! 
  En geen online boekingskosten. Boek snel!

  Voorwaarden: 
  - Geldig voor nieuwe hotelboekingen gemaakt in de periode van 15 mei 2018 t/m 31 januari 2019
  - Uitsluitend geldig voor hotelovernachtingen 
  - Kinderen van 3 t/m 17 jaar 50% korting, mits zij verblijven op de kamer van hun ouders
  - Reeds gemaakte boekingen worden niet gerestitueerdKinderen van 3 t/m 10 jaar ontvangen 50% korting op het arrangement, mits ze bij de ouders op de kamers slapen. Vanaf 11 jaar wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

  In het subtropisch zwemparadijs zijn handige boxen en een schattig kinderbadje. In het hotelrestaurant zijn er diverse mogelijkheden om uw babyhapje op te warmen. 

 • Kan ik bij Preston Palace een rolstoel reserveren?

  Wanneer u bij ons te gast bent - voor een hotelverblijf of u komt voor een dag- of avondarrangement - kan dat. Dat is wel zo handig voor u! 

  Wij vragen u vriendelijk dit voor aankomst alvast te regelen, daar er een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar is. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per rolstoel per dag met een borg van € 50,00 per rolstoel. Dit kunt u vooraf telefonisch reserveren via de Afdeling Reserveringen via 0546-542121.